Eivind Hoff-Elimari: Det gode liv – Gull eller grønne skoger?

Sted: Jessheim bibliotek

I samarbeid med Ullensaker Bibliotek, Jessheim, arrangerer Ullensaker MDG og Akershus MDG et åpent foredrag med Eivind Hoff-Elimari:
Grønn populisme? – Gull eller grønne skoger? Politikk for det gode liv.

«Grønn vekst» gjennomsyrer samfunnsdebatten; alle vil bli grønnere, mer bærekraftige og tjene penger på det. Men redder det kloden? Og skaper det begeistring for grønn politikk? Eivind Hoff-Elimari, forfatter av boka «Gull eller grønne skoger? Politikk for det gode liv» problematiserer ideen om grønn vekst og viser gjennom eksempler fra hele verden hvordan en annen og mer ambisiøs grønn politikk kan se ut for å skape folkelig støtte.

Han tar deg med til Bhutan, Grenoble og Bergen, til et ostepakkeri og et PR-byrå, for å nevne noe. Felles for dem er at de hopper bukk over premisset om å bidra til økonomisk vekst – med bred støtte blant folk.

Eivind Hoff-Elimari er spesialrådgiver i Forskningsrådet der han arbeider med samfunnsvitenskapelig og humanistisk klimaforskning. Han har bakgrunn som miljølobbyist for WWF og Bellona. Eivind sitter også i styret i Nesodden Miljøpartiet De Grønne.

Fri entré og åpent for alle interesserte.

Leder for Ullensaker MDG, Eirik Ballestad, vil også være tilstede.

PS: Les gjerne mer om Eivind og boken her