Medlemsseminar og vervestand

Representanter fra Ås MDG, Nesodden MDG, Ski MDG, Vestby MDG og Eidsvoll MDG samlet på Tangenten på Nesodden til seminar.

Akershus MDG har i høst satt opp tre medlemsseminarer hvor vi diskuterer partiet`s ideologi og verdier, øver oss på å stå på stand, blir kjent med hverandre og jobber med å finne gode idéer til valgkamp og hvordan vi kan engasjere flere.

Første seminar ut for for Follo regionen, og fant sted lørdag 13. oktober på Tangenten på Nesodden. Her var representanter fra lokallagene i Ås, Vestby, Nesodden og Ski samlet, og det hele ble ledet av fylkesstyret`s arrangements ansvarlige Hans Petter Sveen. Etter to timer med seminar bar det ut på stand, og seminardeltakerene vervet hele 3 nye medlemmer, enda de fleste som gikk forbi kunne fortelle at de allerede stemte på Miljøpartiet De Grønne.

Medlemsseminaret for Romerike-regionen er lørdag 20.oktober fra kl 11.00 på Stalsberg ungdomsskole på Strømmen, og for Asker og Bærum lørdag 27. oktober fra kl. 11.00 på Hasselbakken (Frivilighetens hus) i Asker sentrum. Meld deg på til en inspirerende og lærerik dag, og bli kjent med flere av dine partifeller.

Påmelding: akershus@mdg.no