Noen ord fra vår nye leder

Jeg takker så mye for tilliten som ble vist meg på årsmøtet i Akershus MDG mandag 24. februar. Jeg ble valgt til leder med et knapt flertall etter et benkeforslag. Dette forplikter.
Jeg ønsker å utvikle fylkeslaget ved å trekke alle de entusiastiske medlemmene vi har med i en politisk virvelvind for MDG fram til neste valg i 2015. Jeg gleder meg til å treffe dere alle. Sammen skal vi jobbe fram mye god fylkespolitikk og lokalpolitikk som skal få oss inn på fylkestinget og inn i mange kommunestyrer. Allerde på førstkommende styremøte vil vi velge en programkomite for dette arbeidet, så meld dere gjerne fort.
Det nye styret består av fire tidligere styremedlemmer og fire nykomlinger: En fin blanding av eldre og unge, nye og erfarne som skal få det mangeslungne fylket vårt grønnfarget.
En stor takk rettes til de som går ut av styret og fortsetter MDG-arbeidet i lokallagene sine, Svein Medhus fra Bærum, Anne Hilde Røsvik fra Asker, Bente Bakke fra Vestby, Aage Berge (fra sept.2013) fra Rælingen, Ida Karine Kann fra Grønn Ungdom og Marie Loe Halvorsen som fortsetter sentralt i MDG. En spesiell takk går til avtroppede leder, Nikki Schei fra Bærum som også vil fortsette i styret i Bærum MDG.Hilsen Mette Sperre        Mette_Sperre133X200